Houten jaloezieën

De goedkope houten jaloezieën van Budget Raamdecoratie worden voor u op maat gemaakt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de houten jaloezieën te customizen naar uw smaak. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit gelakte houten jaloezieën in verschillende kleuren of jaloezieën van transparant gebeitst hout.

  • Goedkoopste houten jaloezieën van Nederland
  • Twee jaar garantie
  • Alle houten jaloezieën worden op maat gemaakt
  • Eenvoudig te monteren
  • Keuze uit bijna twintig verschillende kleuren
  • Gratis verzending

De voordelen van houten jaloezieën

Een groot voordeel van houten jaloezieën is dat u in een handomdraai de lichtinval in uw woning regelt. Met jaloezieën is het zelfs mogelijk om de hele ruimte te verduisteren. Dit maakt ze ideaal om te gebruiken als raamdecoratie in uw slaapkamer. Een ander groot voordeel is dat u de jaloezieën kantelbaar zijn waardoor u zelf de hoeveelheid privacy kunt bepalen. Draai de jaloezieën net voldoende dat voorbijgangers niet meer uw woning in kunnen kijken.

Jaloezieën op maat kopen

Bij Budget Raamdecoratie maken we de door u gekozen jaloezieën graag op maat. Of u nu kiest voor onze houten jaloezieën voor in de slaapkamer, zwarte jaloezieën, lichte bamboe jaloezieën of houten jaloezieën voor in de keuken, in onze webshop vindt u verschillende soorten jaloezieën die geschikt zijn voor alles ruimtes in uw woning.

De juiste maat bepalen voor uw houten jaloezieën

Onze goedkope houten jaloezieën maken wij voor u op maat. Let er goed op dat u de gewenste afmetingen voor uw jaloezieën van hout op de juiste manier meet. Gebruik daarvoor een goede duimstok of rolmaat en meet altijd twee keer om vergissingen te voorkomen. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de draairichting van uw ramen en deuren. Voor meer tips over het bepalen van de juiste maat van uw houten jaloezieën kunt u kijken op onze meten en montage-pagina. U kunt er ook voor kiezen om een van onze specialisten te laten langskomen voor het bepalen van de juiste maat voor uw houten jaloezieën.

Maak een afspraak voor inmeten

Het kiezen van de juiste kleur voor uw houten jaloezieën

Budget Raamdecoratie verkoopt houten jaloezieën in veel verschillende kleuren. Het kiezen van een kleur kan lastig zijn: u wilt natuurlijk wel dat de kleur van uw raamdecoratie past bij de rest van uw interieur. Budget Raamdecoratie biedt u daarom de mogelijkheid om een gratis kleurstaal aan te vragen, zodat uw thuis op uw gemak uw favoriete kleur kunt uitkiezen.

Maak een afspraak voor inmeten

Creëer uw eigen sfeer met houten jaloezieën

Door te kiezen voor landelijke, klassieke of juiste moderne houten jaloezieën kunt een unieke sfeer creëren in iedere ruimte. De reflectie van de zon op het hout zorgt voor een prachtige warme lichtinval. Onze gelakte houten jaloezieën in kleur worden allemaal gemaakt van lindehout, waardoor ze een warme en luxe uitstraling hebben. De transparant gebeitste houten jaloezieën worden gemaakt van abachi hout, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en lange levensduur.

Houten jaloezieën online kopen

Bij Budget Raamdecoratie kunt u houten jaloezieën online kopen voor een lage prijs. U kunt kiezen uit jaloezieën in verschillende maten, kleuren en vormen, en ze zo helemaal naar uw smaak laten maken. Wij bezorgen de raamdecoratie gratis bij u thuis of op kantoor en geven altijd twee jaar garantie.

Veelgestelde vragen over jaloezieën

Hieronder vindt u de meestgestelde vragen over onze jaloezieën. Staat u vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 023 – 537 4066 of door te mailen naar info@budgetraamdecoratie.nl.

Welke soorten houten jaloezieën zijn er?

Bij Budget Raamdecoratie heeft u de keuze uit verschillende kleuren en soorten houten jaloezieën. Zo kiest u uit verschillende kleuren Abachi beukenhouten jaloezieën, maar ook jaloezieën gemaakt van bamboe.

Is er een maximale breedte voor de jaloezieën?

Al onze jaloezieën zijn op maat te maken. Wanneer u de gewenste jaloezieën heeft gevonden, geeft u op de productpagina aan in welke maten u ze graag wilt hebben. Daar staat ook aangegeven wat de maximale maten zijn. Vaak is de maximale breedte 270 cm en de maximale lengte 280 cm.

Wanneer ontvang ik mijn bestelde jaloezieën?

Wanneer u uw bestelling bij ons geplaatst heeft, dient u rekening te houden met een levertijd van ongeveer 15 dagen.

Benieuwd naar een ander soort raamdecoratie?

Benieuwd wat voor mogelijkheden u naast houten jaloezieën hebt? Neem een kijkje bij ons assortiment aan: jaloezieënrolgordijnen,  plissé gordijnenduo rolgordijnenvouwgordijnen en transparante vouwgordijnen.

Contact opnemen met Budget Raamdecoratie

Voor meer informatie over onze goedkope houten jaloezieën kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 023 – 537 4066 of door te mailen naar info@budgetraamdecoratie.nl.