Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen houden het felste zonlicht tegen, maar laten nog wel licht door. U kunt door de gordijnen heen kijken, waardoor u ook naar buiten kunt kijken als de gordijnen gesloten zijn. Wanneer u transparante gordijnen zoekt, dan bieden wij u diverse mogelijkheden. Daarnaast maken wij de vouwgordijnen voor u op maat in ons atelier. Zo vindt u vast en zeker ook gordijnen die goed op uw inrichting en persoonlijke wensen aansluiten.

  • Stoffen zijn van 100% polyester
  • De vouwgordijnen worden op maat gemaakt
  • Gratis verzending in heel Nederland
  • Twee jaar garantie

Maak een afspraak voor inmeten

 

De voordelen van transparante vouwgordijnen

De voornaamste reden om voor transparante vouwgordijnen te kiezen, is omdat u het uitzicht wilt behouden. Daarnaast blijft het daglicht naar binnen schijnen, maar bent u wel van de felste zonnestralen af. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat de felle zon het zicht op de televisie belemmert.

Hoe zit het met de privacy en de akoestische werking?

Over het algemeen kunnen voorbijgangers overdag moeilijk door de transparante vouwgordijnen heen kijken. Als u ‘s avonds binnen de lichten aan hebt, wordt het voor voorbijgangers wel mogelijk om naar binnen te kijken. Dat maakt de gordijnen minder geschikt voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Transparante gordijnen hebben een licht akoestische werking. Ze kunnen de ruimte iets minder hol laten klinken. Omdat de stof een stuk dunner is, is de akoestische werking echter niet te vergelijken met die van verduisterende gordijnen.

Goedkope transparante vouwgordijnen

Voor de transparante vouwgordijnen uit ons assortiment betaalt u nooit de hoofdprijs. Wilt u blijven genieten van het uitzicht, maar nét iets meer privacy en minder fel zonlicht in huis? Dan zijn de gordijnen die u op deze pagina vindt een uitstekende keuze. Toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ook onze andere goedkope vouwgordijnen of ga bijvoorbeeld voor houten jaloezieënrolgordijnenplissé gordijnen of duo rolgordijnen.

  • Vouwgordijn
    Leverbaar in transparante en half transparante stoffen.
    € 114,00