Goedkope vouwgordijnen

Goedkope vouwgordijnen op maat

Een vouwgordijn is een multifunctionele vorm van raamdecoratie. Vouwgordijnen geven uw ruimte niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar bieden u ook de mogelijkheid om zelf de lichtinval te reguleren. Bij Budget Raamdecoratie maken wij vouwgordijnen voor u op maat in ons atelier. Met een vouwgordijn als raamdecoratie kunt u het lichtinval in uw huis regelen.

 • Goedkoopste vouwgordijnen van Nederland
 • Stoffen zijn van 100% polyester
 • De vouwgordijnen worden op maat gemaakt
 • Gratis verzending in heel Nederland
 • Keuze uit bijna twintig verschillende kleuren
 • Twee jaar garantie

De juiste maat voor uw vouwgordijnen

Vouwgordijnen nemen minder ruimte in beslag dan de meeste andere vormen van raamdecoratie. Tevens kunt u zelf bepalen of het gordijn tot de vloer laat doorlopen of bijvoorbeeld op de vensterbank laat stoppen. Wij maken de vouwgordijnen voor u op maat. Het is hierbij wel van belang dat u de juiste maten aan ons doorgeeft. U kunt er ook voor kiezen om een van onze specialisten te laten langskomen voor het bepalen van de juiste maten voor uw vouwgordijnen.

Maak een afspraak voor inmeten

Sfeervolle raamdecoratie

Vouwgordijnen dragen bij aan een sfeervolle en chique uitstraling van de kamer en zijn goed te combineren me een modern en strak interieur. De goedkope vouwgordijnen van Budget Raamdecoratie zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van transparantie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een transparante stof die voldoende privacy geeft, maar waarbij u nog wel naar buiten kunt kijken. Ook is het mogelijk om juist voor een verduisterende stof te kiezen. Daarnaast heeft u ook de keuze uit veel verschillende kleuren, zoals wit, bruin of taupe. Weet u nog niet zeker welke kleur het beste in uw interieur past? Vraag dan gratis een kleurstaal aan.

Vraag een gratis kleurstaal aan

Ons assortiment

Naast vouwgordijnen hebben we houten jaloezieën, jaloezieënrolgordijnen,  plissé gordijnenduo rolgordijnen en transparante vouwgordijnen in ons assortiment.

Goedkope vouwgordijn kopen

Budget Raamdecoratie heeft meer dan 20 jaar ervaring in de woonbranche. In deze tijd hebben wij ons ontwikkeld tot specialisten op het gebied van wooninterieur en goedkope raamdecoraties. Voor vragen over goedkope vouwgordijnen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 023 – 537 4066 of door te mailen naar info@budgetraamdecoratie.nl.

 • Vouwgordijn
  Leverbaar in transparante en half transparante stoffen.
  € 114,00