Goedkope rolgordijnen

Goedkope rolgordijnen op maat

De goedkope rolgordijnen van Budget raamdecoratie worden op maat gemaakt. Met de half-verduisterende of verduisterende rolgordijnen kunt u eenvoudig de lichtinval of inkijk in uw woning regelen. Om de raamdecoratie aan te laten sluiten bij uw huidige interieur, heeft u de keuze uit verschillende stoffen en vijftien verschillende kleuren.

  • Gratis bezorging
  • 2 jaar garantie
  • Stoffen zijn 100% polyester
  • Rolgordijnen op maat gemaakt
  • Goedkoopste rolgordijnen van Nederland
  • Keuze uit half-verduisterende of verduisterende rolgordijnen

Het kiezen van de juiste maat rolgordijnen

Budget raamdecoratie maakt alle rolgordijnen precies op maat. Het is daarom van groot belang dat u uw kozijn nauwkeurig opmeet, zodat u de juiste afmetingen kunt doorgeven. Op de pagina meten en montage vindt u een aantal tips over hoe u de juiste afmeting meet voor uw rolgordijnen. Zo dient u bijvoorbeeld de hoogte van het raamkozijn aan de linkerkant, de rechterkant en in de midden op te meten om erachter te komen wat de juiste maat is voor uw rolgordijn.

U kunt ook één van de specialisten van Budget raamdecoratie langs laten komen, zodat u zeker weet dat uw rolgordijn goed wordt ingemeten.

Maak een afspraak voor inmeten

De kleur kiezen van uw rolgordijn

Bij Budget raamdecoratie kunt u uw rolgordijn in maar liefst vijftien verschillende kleuren bestellen. Hierbij kunt u denken aan mooie aardekleuren zoals ecru, camel en kiezel. Wij verkopen tevens rolgordijnen in een felle kleur, zoals rood, marineblauw of roze. Twijfelt u over de kleur van uw rolgordijn? U kunt bij Budget raamdecoratie een gratis kleurstaal aanvragen, zodat u thuis rustig kunt kijken of de kleur van het rolgordijn past bij uw inrichting.

Vraag een gratis kleurstaal aan

Soorten goedkope rolgordijnen

Het assortiment rolgordijnen bestaat uit goedkope rolgordijnen met half-verduisterende en totaal verduisterende rolgordijnen. We leggen u graag het verschil tussen deze twee soorten uit.

Half-verduisterende rolgordijnen

De half-verduisterende rolgordijnen van Budget raamdecoratie zijn perfect om sfeer in uw woonkamer te creëren, omdat ze licht doorlaten. De rolgordijnen worden op maat gemaakt, zodat ze altijd goed aansluiten op de afmetingen van uw raam. Ons Uni rolgordijn is een mooi voorbeeld van een half-verduisterend gordijn.

Totaal verduisterende rolgordijnen

De totaal verduisterende rolgordijnen van Budget raamdecoratie zijn ideaal om uw slaapkamer volledig donker te maken. Voor iedere stijl kunt u de afmeting doorgeven en de gewenste kleur kiezen. Wij leveren de op maat gemaakte rolgordijnen bij u thuis af en indien gewenst monteren wij deze raamdecoratie ook zelf. Bekijk hier onze verduisterende rolgordijnen.

Bij aanschaf van een rolgordijn heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de bedieningskant en wijze van plaatsing. Bij de keuze voor de bedieningskant - links of rechts van het raam - dient u rekening te houden met meubels die in de buurt van het rolgordijn staan. Het is immers prettig om het rolgordijn te bedienen op een plek waar u voldoende bewegingsruimte heeft. Tevens kunt u bij Budget raamdecoratie aangeven hoe het rolgordijn geplaatst dient te worden. U heeft de keuze uit plaatsing op het kozijn of in het kozijn.

Overige goedkope raamdecoratie

Naast verschillende goedkope rolgordijnen kunt u bij Budget raamdecoratie ook terecht voor de volgende raamdecoraties:

Goedkope rolgordijnen kopen bij Budget raamdecoratie

Voor elk interieur is er een passend rolgordijn te vinden. De rolgordijnen van Budget raamdecoratie kunnen uitgevoerd worden in verschillende stoffen, kleuren en mate van transparantie. Wij hebben een ruim assortiment aan goedkope rolgordijnen die voor u op maat gemaakt worden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt contact met ons opnemen via 023 537 4066 of een e-mail sturen naar info@budgetraamdecoratie.nl.