Goedkope plissé gordijnen

Goedkope plissé gordijnen op maat

Met de goedkope plissé gordijnen van Budget raamdecoratie bepaalt u zelf de lichtinval in uw woning. Een belangrijk kenmerk van de plissé gordijnen is de geplooide stof van 100% polyester. Daarnaast heeft de achterkant van de stof een pearlished-coating. Dit beschermlaagje zorgt ervoor dat de gordijnen geschikt zijn voor zon- en warmtewering in uw huis.

 • Gratis verzending van plissé gordijnen
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • Standaard 2 jaar garantie
 • Keuze uit meer dan twintig kleuren

Omdat de plissé gordijnen op maat worden gemaakt, moeten de kozijnen worden opgemeten. U kunt ervoor kiezen om de kozijnen zelf op te meten of om dit uit te laten voeren door een professional van Budget raamdecoratie.

Maak een afspraak voor inmeten

Enkel- of dubbelzijdig geplisseerde gordijnen

Het plissé gordijn is verkrijgbaar in enkel geplisseerde of dubbel geplisseerde gordijnen, ook wel bekend als plissé en honingraat plissé.

Plissé gordijn

Een plissé gordijn bestaat uit één laag stof en is verkrijgbaar in meer dan twintig kleuren. Het enkel geplisseerde gordijn is goedkoper dan de honingraat plissé, omdat er voor een enkel geplisseerd gordijn maar één laag stof wordt gebruikt.

Honingraat Plissé

De honingraat plissé bestaat uit twee stoffen die aan elkaar zijn vastgemaakt. Hierdoor zijn de plissékoorden niet zichtbaar.Tussen deze stoffen zit een luchtlaag, waardoor de gordijnen een honingraatvorm hebben. Daarnaast zijn de dubbel geplisseerde gordijnen zacht, duurzaam en energiebesparend.

Energiebesparend en geluidswerend

De goedkope plissé gordijnen van Budget raamdecoratie zijn energiebesparend en houden geluid tegen. Doordat er bij de dubbel geplisseerde stoffen een luchtholte wordt gecreëerd, ontstaat daar een stilstaande luchtlaag. Hierdoor blijft in de zomer de warmte buiten en dringt in de winter de kou niet naar binnen. Tevens zorgt deze luchtholte ervoor dat het geluid van buiten tegen wordt gehouden.

Onderhoud van plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn eenvoudig te onderhouden. Voor een lange levensduur van uw gordijnen raden wij u aan om de gordijnen regelmatig af te stoffen met een plumeau, zachte borstel of en handstofzuiger.

Verschillende soorten raamdecoratie

Naast plissé gordijnen bieden we ook  houten jaloezieën, jaloezieënrolgordijnenduo rolgordijnenvouwgordijnen en transparante vouwgordijnen aan.

Plissé gordijnen van Budget raamdecoratie

De stoffen en materialen die gebruikt worden voor de gordijnen zijn van de hoogste kwaliteit. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de modellen, kleuren of over een plissé gordijn op maat? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 023 537 4066.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst
 • Plissé
  Plisségordijnen van Budgetraamdecoratie zijn op maat verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren.
  € 76,00
 • Honingraat plissé
  Honingraat plissé is een honingraatvorm. De Honingraat plissé van geplisseerde stoffen zijn op maat te bestellen.
  € 84,00