Goedkope lamellen

Goedkope lamellen op maat

De goedkope lamellen op maat zijn zeer geschikt voor het bedekken van een groot raamoppervlak. De lamellen zijn eenvoudig te bedienen, zodat u zelf de hoeveelheid licht in de ruimte kunt bepalen. Onze lamelsoorten hebben een breedte van 89 millimeter en worden voor u op maat gemaakt.

 • Goedkoopste lamellen van Nederland
 • 2 jaar garantie
 • Ideaal voor grote ramen
 • Gratis verzending
 • Bepaal zelf eenvoudig de lichtinval

De voordelen van lamellen

Lamellen dienen als zonwering, maar zijn ook erg geschikt voor het creëren van privacy. Hierdoor zijn lamellen niet alleen een fijne raamdecoratie voor uw woning, maar worden ze ook veel gebruikt in kantoren en bedrijfsgebouwen. Lamellen zijn tevens zeer gebruiksvriendelijk en geven u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de verduistering en lichtinval van een ruimte te regelen. Op deze manier kunt u ook zicht naar buiten creëren of het raam juist geheel afsluiten. Wij maken de lamellen voor u op maat en u heeft de keuze uit verschillende materialen en kleuren, waardoor u lamellen kunt kiezen die geheel aan uw smaak voldoen.

Goedkope lamellen in verschillende kleuren

Onze verticale op maat gemaakte lamellen worden geleverd in zes verschillende kleuren. U kunt kiezen uit de kleuren wit, zwart, ecru, aluminium, grijs en licht grijs.

Lamellen van aluminium, pvc en stof

Bij Budget Raamdecoratie heeft u de keuze uit een breed aanbod aan goedkope lamellen op maat. Wij leveren deze lamellen in drie verschillen materialen: aluminium, pvc en stof.

 • Aluminium lamellen

  Aluminium lamellen passen goed in een modern interieur. Daarnaast zijn lamellen van aluminium zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

 • PVC lamellen

  Lamellen van pvc zijn een goedkoop alternatief. Daarnaast zijn ze, net als lamellen van aluminium, geschikt voor vochtige ruimtes.

 • Stoffen lamellen

  De stoffen lamellen laten uw interieur in de hoogte doorlopen. Daardoor creëert u ruimte en rust in de kamer.

Goedkope lamellen op maat kopen

Al onze lamellen zijn verkrijgbaar in een breedte van 89 millimeter en worden voor u op maat gemaakt. Wanneer u uw lamellen op maat bestelt bij Budget Raamdecoratie, worden deze gratis bezorgd. Tevens geven wij altijd 2 jaar garantie op onze producten. U bent dus verzekerd van goedkope duurzame raamdecoratie van goede kwaliteit. Voor meer informatie over onze goedkope lamellen op maat kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons direct bereiken door te bellen naar 023 – 537 4066 of door te mailen naar info@budgetraamdecoratie.nl.