Goedkope jaloezieën

Goedkope jaloezieën op maat

Met de goedkope jaloezieën van Budget raamdecoratie creëert u een prettige sfeer, waarbij u tevens uw privacy behoudt. Wij bieden u de mogelijkheid om uw jaloezieën te customizen zoals u het wilt. Zo kunt u zelf de maat, vorm, kleur en het materiaal voor uw zonwering kiezen. Dankzij de bijpassende ladderband kunt u eenvoudig de lichtinval regelen.

 • Op maat gemaakte jaloezieën
 • Goedkoopste jaloezieën van Nederland
 • Garantie van 2 jaar
 • Gratis verzending
 • Keuze uit twintig kleuren

Het kiezen van de juiste maat jaloezieën

Voordat u jaloezieën koopt, is het van groot belang dat u de kozijnen goed opmeet. Vergeet niet om het kozijn zowel bovenaan als onderaan op te meten, en houd bovendien rekening met obstakels zoals hendels van ramen en deuren. Klik hier voor een aantal tips over hoe u de juiste afmeting van uw kozijn meet voor uw jaloezieën. Laat u uw kozijnen liever opmeten door één van de professionals van Budget raamdecoratie? Maak direct een afspraak via onderstaande button.

Maak een afspraak voor inmeten

De juiste kleur van de jaloezieën

De jaloezieën van Budget raamdecoratie zijn verkrijgbaar in maar liefst twintig verschillende kleuren. Vindt u het lastig om de juiste kleur voor uw jaloezieën uit te kiezen? Vraag een gratis kleurstaal aan om te kijken welke kleur het beste bij uw interieur past.

Vraag een gratis kleurstaal aan

Aluminium jaloezieën

Bij Budget raamdecoratie kunt u terecht voor onder andere aluminium jaloezieën. Onze goedkope raamdecoratie wordt op maat gemaakt en is verkrijgbaar in twee varianten; 25 millimeter en 50 millimeter breed. Bij een bestelling van de 50 millimeter brede jaloezieën ontvangt u gratis ladderbanden.

De aluminium jaloezieën zijn vanwege de stijlvolle uitstraling zeer geschikt in woningen met een moderne stijl. Daarnaast hebben de jaloezieën een warmtewerende eigenschap, wat ervoor zorgt dat uw woning in de zomer koel blijft. De raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren zoals terra, ecru, grijs en zwoele pastelkleuren.

Online jaloezieën kopen bij Budget raamdecoratie

De goedkope jaloezieën van Budget raamdecoratie kunt u geheel naar eigen smaak stylen en zodoende aanpassen aan uw eigen interieur. Tevens worden onze jaloezieën op maat gemaakt en zijn deze eenvoudig te bevestigen in elk kozijn van uw woning of bedrijfspand.

Andere type raamdecoratie

Bij Budget Raamdecoratie kunt u niet alleen terecht voor Aluminium jaloezieën, maar ook voor houten jaloezieënrolgordijnen,  plissé gordijnenduo rolgordijnenvouwgordijnen en transparante vouwgordijnen.

Heeft u vragen over onze goedkope jaloezieën of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 023 537 4066 of stuur een e-mail naar info@budgetraamdecoratie.nl.

 • Horizontale jaloezie 25mm
  Onze jaloezieën worden voor u exact op maat gemaakt. En dat staat garant voor uitstekende kwaliteit.
  € 69,00
 • Horizontale jaloezieën 50mm
  Al onze 50mm jaloezieën worden op maat geleverd met een bijpassende, brede ladderband.
  VAN: € 114,00
  VOOR: € 95,00