Goedkope duo-rolgordijnen

 • Duo rolgordijn
  De duo rolgordijnen van Budgetraamdecoratie zijn altijd voorzien van een luxe cassette en op maat te bestellen.
  VAN: € 109,20
  VOOR: € 91,00

Goedkope duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen onderscheiden zich dankzij de dubbele laag stof van normale rolgordijnen. Doordat deze twee lagen over elkaar heen bewegen, kunt u zelf de lichtinval in uw woning regelen, wat zorgt voor een uniek effect. De goedkope duo rolgordijnen worden op maat gemaakt.

 • Alle duo rolgordijnen gratis thuisbezorgd
 • 2 jaar kwaliteitsgarantie
 • Duo rolgordijnen op maat gemaakt
 • Luxe cassette systeem
 • Optrekmechanisme met metalen ketting

De maat bepalen van uw duo rolgordijn

Omdat het duo rolgordijn op maat wordt gemaakt, is het belangrijk dat u de juiste afmetingen van uw kozijn doorgeeft. Budget raamdecoratie heeft een aantal tips voor het meten van uw kozijn op een rijtje gezet, zodat u zeker weet dat u goed meet. Laat u het inmeten liever over aan een professional? De specialisten van Budget raamdecoratie komen graag bij u op locatie langs voor het meten van uw kozijn.

Maak een afspraak voor inmeten

De kleur van uw duo rolgordijn bepalen

De goedkope duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maar zijn allemaal verweven met de kleur wit. Bij uw bestelling kunt u gratis een kleurstaal aanvragen, zodat u rustig kunt kijken welke kleur het beste bij uw interieur past. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste kleur.

Duo rolgordijn goedkoop online kopen bij Budget raamdecoratie

Budget raamdecoratie heeft een breed assortiment duo rolgordijnen. De rolgordijnen worden op maat gemaakt en zijn voor een persoonlijk accent verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Tevens zijn de duo rolgordijnen eenvoudig te bedienen dankzij het optrekmechanisme met metalen ketting. De ketting zorgt voor duurzame raamdecoratie met de stevigheid van het gordijn.

Heeft u vragen over een goedkoop duo rolgordijn of wilt u meer informatie over een rolgordijn op maat? Neem contact op via 023 – 537 4066 of stuur een e-mail naar info@budgetraamdecoratie.nl.