Goedkope duo-rolgordijnen

Goedkope duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen onderscheiden zich van normale rolgordijnen dankzij de dubbele laag stof. Doordat deze twee lagen over elkaar heen bewegen, kunt u zelf de lichtinval in uw woning regelen, wat zorgt voor een uniek effect. De goedkope duo rolgordijnen worden op maat gemaakt.

 • Alle duo rolgordijnen gratis thuisbezorgd
 • 2 jaar kwaliteitsgarantie
 • Duo rolgordijnen op maat gemaakt
 • Luxe cassette systeem
 • Optrekmechanisme met metalen ketting

De maat bepalen van uw duo rolgordijn

Omdat het duo rolgordijn op maat wordt gemaakt, is het belangrijk dat u de juiste afmetingen van uw kozijn doorgeeft. Budget raamdecoratie heeft een aantal tips voor het meten van uw kozijn op een rijtje gezet, zodat u zeker weet dat u goed meet. Laat u het inmeten liever over aan een professional? De specialisten van Budget raamdecoratie komen graag bij u op locatie langs voor het meten van uw kozijn.

Maak een afspraak voor inmeten

De kleur van uw duo rolgordijn bepalen

De goedkope duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maar zijn allemaal verweven met de kleur wit. Bij uw bestelling kunt u gratis een kleurstaal aanvragen, zodat u rustig kunt kijken welke kleur het beste bij uw interieur past. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste kleur.

Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen

Wat is een duo rolgordijn?

Een duo rolgordijn is een rolgordijn dat bestaat uit twee verschillende stofbanen. Hiermee is het eenvoudig om een jaloezie en een rolgordijn te combineren. Doordat de twee stofbanen over elkaar geplaatst kunnen worden, bepaalt u zelf hoeveel privacy u heeft.

Wat is het voordeel van een duo rolgordijn?

Duo rolgordijnen in uw woning hebben verschillende voordelen. Zo zijn de gordijnen stijlvol en passend in elk interieur. Daarnaast geven duo rolgordijnen u de mogelijkheid zelf te bepalen hoeveel privacy u wilt.

Wat is het verschil tussen een jaloezie en een duo rolgordijn?

Er is geen verschil tussen deze twee. Het zijn twee benamingen voor hetzelfde product.

Hoe maak ik een duo rolgordijn schoon?

Het schoonmaken van uw duo rolgordijnen is heel eenvoudig. U gebruikt hiervoor een droge doek of een plumeau. Maak de rolgordijnen nooit schoon met water.

Kan ik een duo rolgordijn ook op een draai- en kiepraam monteren?

Het is mogelijk een duo rolgordijn op een kiepraam te monteren. Echter raden we aan om voor een draai- en kiepraam te kiezen voor een plissé gordijn of een duette.

Duo rolgordijn goedkoop online kopen bij Budget raamdecoratie

Budget raamdecoratie heeft een breed assortiment duo rolgordijnen. De rolgordijnen worden op maat gemaakt en zijn voor een persoonlijk accent verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Tevens zijn de duo rolgordijnen eenvoudig te bedienen dankzij het optrekmechanisme met metalen ketting. De ketting zorgt voor duurzame raamdecoratie met de stevigheid van het gordijn.

Heeft u vragen over een goedkoop duo rolgordijn of wilt u meer informatie over een rolgordijn op maat? Neem contact op via 023 – 537 4066 of stuur een e-mail naar info@budgetraamdecoratie.nl.

 • Duo rolgordijn
  De duo rolgordijnen van Budgetraamdecoratie zijn altijd voorzien van een luxe cassette en op maat te bestellen.
  VAN: € 109,20
  VOOR: € 91,00