Algemene voorwaarden

In deze algemene voorwaarden, verwijst de term artikelen naar de raamdecoratie die wordt geleverd door Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl en die door u zijn gekocht. Ons, onze, we, wij verwijst naar Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl. U, uw verwijst naar de persoon of rechtspersoon  die de artikelen van, Nicofa, Handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl koopt voor persoonlijk of zakelijk gebruik.

1. Ons contract
1.1 De website van budgetraamdecoratie.nl bestaat uit een online webwinkel waar u zelf te installeren raambekleding kunt kopen tegen detailverkoopprijzen. Een contract tussen u en ons wordt als wettelijk bindend beschouwd zodra uw bestelling is geaccepteerd. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van de acceptatie van  uw bestelling.

2. Prijs
2.1 De prijs die in het besteloverzicht wordt genoemd is de prijs die voor de artikelen moet worden betaald. Deze prijs is inclusief BTW, inclusief alle van toepassing zijnde  en inclusief bezorgkosten, tenzij anders aangegeven.
2.2 Nadat wij uw bestelling hebben geaccepteerd volgens clausule 1.1, brengen wij de prijs van de artikelen in rekening via de door u gekozen betaalmethode.

3. Annulering van bestelling door klant
3.1 Aangezien alle artikelen op maat worden gemaakt, volgens uw eisen en specificaties, kunnen ze niet aan  iemand anders worden verkocht. Volgens clausule 1.1 kunnen bestellingen niet meer worden geannuleerd als de bestelling eenmaal door ons is geaccepteerd.
3.2 Annuleringen van bestellingen worden geaccepteerd als de bestellingbevestiging nog niet is verzonden.

4. Annulering van bestelling door ons
4.1 In bepaalde situaties kan het nodig zijn dat wij de bestelling annuleren. Dit kan het gevolg zijn van productieproblemen in onze fabriek of andere omstandigheden waar wij geen controle over hebben. Als dit het geval is, dan stellen wij u per e-mail op de hoogte en crediteren wij de betaling die u ten tijde van de bestelling heeft gedaan.

4.2 Wij zijn niet aansprakelijk voor enige compensatie in het geval wij een bestelling moeten annuleren.
4.3 Conform clausule 4.1 hierboven accepteert Budgetraamdecoratie.nl geen enkele aansprakelijkheid van u met betrekking tot enige schade of hieruit voortvloeiende verliezen die het gevolg zijn van annulering van uw bestelling door Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl.

5. Productbeschrijving
5.1 Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl  heeft alles binnen hun vermogen gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website nauwkeurig, juist en waar is. Als u twijfelt over de informatie die wij verstrekken, neemt u dan contact  met ons op voordat  u uw bestelling plaatst.

5.2 Net als bij alle houten producten kunnen er kleurverschillen optreden tussen de afgebeelde kleuren en de kleur van de afgewerkte artikelen die u hebt gekocht. We accepteren geen teruggave en verlenen geen restitutie in het geval u teleurgesteld bent over natuurlijke kleurverschillen.
5.3 Aangezien u het product online bekijkt, kunnen er kleurverschillen optreden tussen verschillende beeldschermen. Wij adviseren onze klanten daarom om naar onze showroom te komen om de kleuren te bekijken  voordat ze tot bestelling overgaan, omdat we niet aansprakelijk zijn voor enige kleurverschillen tussen de kleuren die op de website worden getoond en het afgewerkte product dat de klant ontvangt.
5.4 U dient alle artikelen uitgebreid te controleren voordat u ze installeert. Controleer voordat u gaat installeren of de artikelen overeenkomen met uw bestelling voor wat betreft afmetingen, opties en ontwerp.

6. Productafmetingen

6.1 Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl heeft alles binnen hun vermogen gedaan om ervoor te zorgen dat de website zo veel mogelijk informatie bevat om u te helpen de juiste maten van uw raam voor uw raambekleding op te meten. Raadpleeg de afbeeldingen met meetinstructies op onze website. Als u twijfelt over de maten die u hebt opgemeten, neemt u dan contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst.
6.2 Tijdens de productie worden de maten die u hebt doorgegeven aangepast binnen operationele marges (±1 mm in breedte en ± 3 mm in lengte) zodat u er zeker van kunt zijn dat uw product correct kan worden geopend  en gesloten en effectief werkt. Om deze reden moet u ervoor zorgen dat u de meetinstructies volgt om er zeker van te zijn dat het product juist wordt geproduceerd.


7. Bezorging van uw artikelen
7.1 Wij verzenden uw raamdecoratie zodra de artikelen gereed zijn. De aangegeven levertijd van uw raamdecoratie is ongeveer 15  werkdagen, maar dit zijn slechts schattingen en tijd is niet van wezenlijk belang. We doen ons uiterste best om deze levertijden  te realiseren, maar we accepteren geen aansprakelijkheid voor enige schade of hieruit voortvloeiende verliezen die het gevolg zijn van een vertraging.

7.2 Controleer bij ontvangst van uw raamdecoratie of de dozen niet zijn beschadigd. Teken de pakbon van de koerier. Als u beschadigingen hebt geconstateerd, zorg er dan voor dat dit wordt vermeld bij acceptatie van de artikelen.
7.3 Op het moment van  levering wordt het eigendom en eigendomsrecht van de artikelen aan u overgedragen.


8. Aansprakelijkheid
8.1 Aangezien de producten door u of door een derde partij worden geïnstalleerd, kan Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die tijdens de installatie aan het product ontstaat. U ontvangt volledige instructies. Als er echter  instructies zijn die u niet begrijpt, neemt u dan contact  met ons op om hulp te vragen voordat u de producten  probeert te installeren.

8.2 Als u ervoor kiest een derde partij te betalen voor het installeren van de artikelen en er ontstaan tijdens de installatie problemen, dan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor het werk dat door deze derde partij is uitgevoerd.
8.3 Wij geven geen garantie op de geschiktheid van het product met uitzondering van de geschiktheid van het product als raambekleding voor gebruik binnenshuis. Andere installaties en ander gebruik zijn voor eigen risico.

9. Beschadigde artikelen
9.1 Voor alle artikelen die door Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl worden geleverd geldt een garantie op defecten met betrekking tot productie en materialen. De garantieperiode is 24 maanden.

De van toepassing zijnde garantieperiode gaat in op het moment dat de artikelen bij u worden bezorgd. Als uw goederen bij levering beschadigd blijken te zijn of als u een productiefout constateert, moet u dit BINNEN 7 DAGEN NA ONTVANGST VAN DE ARTIKELEN melden aan het hoofdkantoor van Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of defecten nadat deze meldperiode van 7 dagen is verstreken.
9.2 Teruggestuurde beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als hiervan vooraf melding is gemaakt. Neem eerst per e-mail of telefonisch contact met ons op om uit te leggen wat het probleem is. In het geval de artikelen defect zijn, kunt u de artikelen op onze kosten  retour zenden. Als blijkt dat de artikelen defect zijn als gevolg van verkeerd gebruik of onjuist opmeten of bestellen, dan zijn de kosten voor uw rekening.
9.3 Als blijkt dat de artikelen defect zijn, bieden we u vervanging van de artikelen of een gewenst alternatief of volledige restitutie aan.
9.4 Artikelen die in ongeschikte omstandigheden zijn gebruikt (uitzonderlijk vochtige of warme omgevingen) of die onjuist zijn gebruikt, kunnen worden geweigerd voor teruggave, zoals aangegeven in de clausules 8.1- 8.3

10. Beveiligde betaling
10.1 Wij verbinden ons ertoe om alle betaalinformatie in een volledig beveiligde omgeving op te slaan en doen alles binnen ons vermogen om ervoor te zorgen dat geen derde partij buiten Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl toegang heeft tot deze informatie.


11. Van toepassing zijnde wetgeving
11.1 Dit contract is onderhevig aan jurisdictie van de Nederlands wetgeving.

Wij behouden het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

12. De ondernemer
Nicofa, handelsnaam: Budgetraamdecoratie.nl
Marsmanplein35, 2025DV Haarlem
Telefoonnummer: 023-5374066
info@budgetraamdecoratie.nl
KvK nummer: 34252077
BTW nummer: NL1867.79.999B01